Weet wat je eet! Weet je wat je eet? Smaak?

Iedereen praat over eten en drinken: lekker, gezond, biologisch, heerlijk, goede smaak, enzovoort. Wat houden deze termen eigenlijk in en wat bedoelen wij als consument ermee? En,  waar komt de marketing om de hoek kijken? In dit seminar gaan we proeven op veel verschillende manieren. We kijken kritisch naar de voedingswaarde en kwaliteit van dagelijkse etenswaren. Wat doen sommige producten in ons lichaam? Wat staat er op het etiket? Laat u zich voor de gek houden? Of niet?

Maandag 6 maart 2023
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 34,00 plus € 10,00 materiaalkosten.
Dhr. R (Ruud) Bottemanne
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
R (Ruud) Bottemanne
Voedingstechnoloog en gepensioneerd docent Hogeschool Aeres Wageningen, Levensmiddelentechnologie/ Horeca; Product ontwikkeling; vakgericht onderwijs,troubleshooting en oplossingen.