De energie van de natuur

Ken je dat? Je voelt je moe en vol, je besluit een stuk te gaan lopen in de natuur en daarna ben je echt opgeknapt. Dat heeft alles te maken met de energie van de natuur. Energie, oftewel de sfeer, kun je niet zien terwijl het er toch is. Je kunt het wel voelen, ervaren. Tijdens deze workshop gaan we naar buiten en de energie van de natuur ervaren, die volop in bloei is. We ontdekken het verschil tussen kijken met je ogen en kijken met je intuïtie.

Zaterdag 10 september 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Mw. drs. A. (Annelita) Reinders
Locatie: Botanische tuin Belmonte (klik hier voor de adresgegevens)
drs. A. (Annelita) Reinders
In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les en gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. Nu geef ik alle opleidingen vanuit S-Sent. Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik ook als organisatie adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen en bedrijven bij hun ontwikkelingsvragen. Daarnaast verzorg ik opleidingen gericht op intuïtie, healing en reading en het verwezenlijken van jezelf in je leven, loopbaan of bedrijf.