Volksuniversiteit Wageningen
0317-415234
Cursuscode: 131

Spaans conversatie

Spaans conversatie
Cursuscode: 131

Een cursus voor de meer gevorderde Spaans spreker, die Spaans 4 heeft afgerond. We besteden veel aandacht aan het gebruik van de verschillende grammaticale tijden. Praktische conversatieoefeningen leiden tot een nog betere beheersing van de reeds opgedane kennis van de Spaanse taal. We werken met materiaal, dat door de docente wordt verstrekt. Omdat de onderwerpen voor de conversatie jaarlijks verschillen, kunnen ook cursisten, die al eerder een conversatiecursus gevolgd hebben, inschrijven.

Un curso para aquellas personas que ya saben español y que han terminado español 4. En este curso se da mucho énfasis al uso de los diferentes tiempos verbales. Muchos ejercicios prácticos de conversación para un mejor dominio de los conocimientos de la lengua española. Se trabaja con material preparado por la profesora.

Donderdag 28 september 2017
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
19:00 - 20:15
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Het Spaans is mijn moedertaal. Ik ben geboren en opgegroeid in Ecuador. Op 22 jarige leeftijd ben ik naar Brazilie gegaan om daar op de Federale Universiteit van Alagoas pedagogie te gaan studeren. Na deze studie heb ik daar nog een aantal jaren gewerkt als docent Spaans op diverse scholen en Taleninstituten. Sinds 2001 woon ik samen met mijn man en dochter in Nederland. Vanaf 2003 geef ik Spaanse les op de Volksuniversiteit in Wageningen. Het lesgeven doe ik met enorm veel plezier en geeft me een enorme voldoening. Ik houd van een ontspannen sfeer tijdens de lessen en ik maak veel gebruik van eigen materiaal.