Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 114

Engels 3

Engels 3
Cursuscode: 114

Om de in Engels 2 opgedane kennis van het Engels te consolideren en uit te breiden wordt dit jaar gewerkt uit New Headway Pre-Intermediate. Omdat er met een nieuw boek begonnen wordt kan iedereen met een vergelijkbaar startniveau zich inschrijven. Het startniveau van deze cursus ligt rond A2 en door in gelijke mate aandacht te besteden aan grammatica, woordenschat, luisteren en spreken wordt een flinke stap gezet in de richting van niveau B1. De kosten voor het tekstboek en werkboek bedragen ca. € 80.

Dinsdag 25 september 2018
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 228,00
Mw. C. (Coby) Datema
Boeken: Navigate Pre-intermediate B1, workbook with key and audio , Navigate Pre-intermediate B1, coursebook with DVD and online skills (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adres gegevens)
C. (Coby) Datema
C. (Coby) Datema
Coby Datema heeft in Wageningen gestudeerd en vervolgens heeft ze enkele jaren gewerkt in de geneesmiddelenindustrie. Later is ze de lerarenopleiding Engels gaan volgen, waarna ze een aantal jaar heeft lesgegeven op middelbare scholen. Nu richt ze zich vooral op het geven van bijles Engels, workshops en Engels aan volwassenen.