Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 113

Engels 2

Engels 2
Cursuscode: 113

In deze cursus poetst u uw basiskennis van het Engels (niveau A1) op en u bouwt deze kennis uit richting niveau A2 door middel van een evenwichtige mix van grammatica, luisteren en spreken. Boek: New Headway Elementary, onderdeel van de zesdelige New Headway serie. De boeken uit deze serie combineren traditionele leermethoden met een eigentijdse benadering; een beproefde methode om het Engels meester te worden. De kosten voor het tekstboek en werkboek bedragen ca. € 80.

Dinsdag 25 september 2018
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Mw. K. (Katherine) Mead
Boeken: New Headway Elementary Workbook with key, 4th edition, New Headway Elementary Student's book, 4th edition (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adres gegevens)
K. (Katherine) Mead
K. (Katherine) Mead
Katherine Mead is Lid van de Kunst Commissie bij museum De Casteelse Poort en werkt als baliemedewerkster, ze is vrijwilliger bij The Society for Japanese Arts als Advertising Manager en vrijwilliger bij het Kijk en Luister Museum te Bennekom als Kassa Medewerkster. zij heeft aan de Universiteit Leiden haar MA Asian Studies (Geschiedenis, Cultuur en Kunst behaald en in Londen aan de School of Oriental and African Studies haar BA Geschiedenis behaald.