Modern Standaard Arabisch 2

Grammatica en woordenschat staan centraal. De grammatica wordt stap voor stap en met behulp van veel voorbeelden uitgelegd, en vervolgens toegepast in analyse-, vertaal- en conversatieoefeningen. Van cursisten wordt verwacht dat zij een redelijke kennis hebben van het Arabisch schrift. De te gebruiken lesmethode (Arabisch-Engels) schaft u aan bij de docente. Prijs circa € 35.

Donderdag 24 januari 2019
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N. El Azawi
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
N. El Azawi
De docente is in Egypte geboren en afgestudeerd aan de Ein Shams University in Cairo. Ze woont sinds 17 jaar in Wageningen, waar ze ook haar MSc-graad heeft behaald aan de Wageningen Universiteit. Ze is actief geweest in vele multiculturele organisaties in Wageningen. Ze doet veel vertaalwerk en heeft communicatietrainingen gegeven.