Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 136

Spaans conversatie

Spaans conversatie
Cursuscode: 136

Dit is een cursus voor mensen die al Spaans spreken of de cursus Spaans 4 hebben afgerond en hun kennis van de Spaanse taal willen oefenen. Het idee is om in het Spaans te praten over verschillende onderwerpen, of ze nu actueel zijn of gewoon interessant zijn voor de meeste cursisten. Soms wordt ook wat grammatica bestudeerd. De stof wordt voorbereid door de docent en is elke keer weer anders , een cursist kan de cursus dus meerdere keren volgen.

Éste es un curso para las personas que ya saben español o que han terminado el curso Español 4 y quieren practicar su conocimiento de la lengua española. La idea es conversar en español sobre diferentes temas, ya sean de actualidad o simplemente del interés de la mayoría.  A veces también se estudiará algo de gramática. El material es preparado por la profesora y cada vez es material diferente, entonces un alumno puede hacer varias veces el curso.

Maandag 26 september 2022
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. E. (Elvira) Martinez Camacho
19:00 - 20:15
Locatie: Zalencentrum De Brink (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Elvira) Martinez Camacho
E. (Elvira) Martinez Camacho
Ik ben een all-round docente Spaans met brede vorming in het onderwijs en 17 jaar ervaring in het lesgeven van de Spaanse taal en cultuur aan verschillende doelgroepen. In Spanje heb ik de opleiding docent basisonderwijs met specialiteit Engels en de opleiding psycho-pedagogiek afgerond. Naast het geven van Spaanse les, doe ik ook regelmatig vertaalwerk voor diverse organisaties.