Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 134

Spaans conversatie

Spaans conversatie
Cursuscode: 134

Dit is een cursus voor mensen die al Spaans spreken of de cursus Spaans 4 hebben afgerond en hun kennis van de Spaanse taal willen oefenen. Het idee is om in het Spaans te praten over verschillende onderwerpen, of ze nu actueel zijn of gewoon interessant zijn voor de meeste cursisten. Soms wordt ook wat grammatica bestudeerd. De stof wordt voorbereid door de docent en is elke keer weer anders , een cursist kan de cursus dus meerdere keren volgen.

Éste es un curso para las personas que ya saben español o que han terminado el curso Español 4 y quieren practicar su conocimiento de la lengua española. La idea es conversar en español sobre diferentes temas, ya sean de actualidad o simplemente del interés de la mayoría.  A veces también se estudiará algo de gramática. El material es preparado por la profesora y cada vez es material diferente, entonces un alumno puede hacer varias veces el curso.

Maandag 27 september 2021
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
19:00 - 20:15
Locatie: Zalencentrum De Brink (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Het Spaans is mijn moedertaal. Ik ben geboren en opgegroeid in Ecuador. Op 22-jarige leeftijd ben ik naar Brazilië gegaan en heb daar op de Federale Universiteit van Alagoas pedagogiek gestudeerd. Na deze studie heb ik daar nog een aantal jaren gewerkt als docent Spaans op diverse scholen en taleninstituten. Sinds 2001 woon ik samen met mijn man en dochter in Nederland. Vanaf 2003 geef ik Spaanse les op de Volksuniversiteit in Wageningen. Het lesgeven doe ik met enorm veel plezier en geeft me enorme voldoening. Ik houd van een ontspannen sfeer tijdens de lessen en ik maak veel gebruik van eigen materiaal.