Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 133

Spaans 4

Spaans 4
Cursuscode: 133

In deze cursus werken we met het lesboek Caminos nieuw 2, deel  twee. Om deel te nemen aan deze cursus is het nodig om  kennis te hebben van de tegenwoordige tijd en alle verleden tijden. Het doel van de cursus is om u mondeling en schriftelijk in het Spaans te kunnen uitdrukken, waarbij aspecten worden behandeld als: grammatica, conversatie, begrip enz.  We werken deel 2 uit en behalen daarmee niveau A2. Twijfelt u over het instapniveau? 

U kunt uw kennis testen via deze link: https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_2_instaptoets.pdf. Als u ongeveer 30-40 punten behaalt, dan heeft u voldoende voorkennis om met Spaans 2 te beginnen. 

Maandag 27 september 2021
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Caminos nieuw 2 - tekstboek met online mp3, Caminos nieuw 2 - werkboek met online mp3 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Zalencentrum De Brink (klik hier voor de adresgegevens)
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Het Spaans is mijn moedertaal. Ik ben geboren en opgegroeid in Ecuador. Op 22-jarige leeftijd ben ik naar Brazilië gegaan en heb daar op de Federale Universiteit van Alagoas pedagogiek gestudeerd. Na deze studie heb ik daar nog een aantal jaren gewerkt als docent Spaans op diverse scholen en taleninstituten. Sinds 2001 woon ik samen met mijn man en dochter in Nederland. Vanaf 2003 geef ik Spaanse les op de Volksuniversiteit in Wageningen. Het lesgeven doe ik met enorm veel plezier en geeft me enorme voldoening. Ik houd van een ontspannen sfeer tijdens de lessen en ik maak veel gebruik van eigen materiaal.