Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 132

Spaans 4

Spaans 4
Cursuscode: 132

In deze cursus werken we met het lesboek Caminos nieuw 2, deel  twee. Om deel te nemen aan deze cursus is het nodig om  kennis te hebben van de tegenwoordige tijd en alle verleden tijden. Het doel van de cursus is om u mondeling en schriftelijk in het Spaans te kunnen uitdrukken, waarbij aspecten worden behandeld als: grammatica, conversatie, begrip enz.  We werken deel 2 uit en behalen daarmee niveau A2. Twijfelt u over het instapniveau? 

U kunt uw kennis testen via deze link: https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_2_instaptoets.pdf. Als u ongeveer 30-40 punten behaalt, dan heeft u voldoende voorkennis om met Spaans 2 te beginnen. 

Maandag 27 september 2021
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. E. (Elvira) Martinez Camacho
Boeken: Caminos nieuw 2 - tekstboek met online mp3, Caminos nieuw 2 - werkboek met online mp3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Zalencentrum De Brink (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Elvira) Martinez Camacho
E. (Elvira) Martinez Camacho
Ik ben een all-round docente Spaans met brede vorming in het onderwijs en 17 jaar ervaring in het lesgeven van de Spaanse taal en cultuur aan verschillende doelgroepen. In Spanje heb ik de opleiding docent basisonderwijs met specialiteit Engels en de opleiding psycho-pedagogiek afgerond. Naast het geven van Spaanse les, doe ik ook regelmatig vertaalwerk voor diverse organisaties.