Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 135

Spaans 4

Spaans 4
Cursuscode: 135

In deze cursus werken we met het lesboek Caminos nieuw 2, deel  twee. Om deel te nemen aan deze cursus is het nodig om  kennis te hebben van de tegenwoordige tijd en alle verleden tijden. Het doel van de cursus is om u mondeling en schriftelijk in het Spaans te kunnen uitdrukken, waarbij aspecten worden behandeld als: grammatica, conversatie, begrip enz.  We werken deel 2 uit en behalen daarmee niveau A2. Twijfelt u over het instapniveau? 

U kunt uw kennis testen via deze link: https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_2_instaptoets.pdf. Als u ongeveer 30-40 punten behaalt, dan heeft u voldoende voorkennis om met Spaans 4 te beginnen. 

Donderdag 29 september 2022
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. G.D.R. (Gabriela) Ortega Hernandez
Boeken: Caminos nieuw 2 - tekstboek met online mp3, Caminos nieuw 2 - werkboek met online mp3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
G.D.R. (Gabriela) Ortega Hernandez
G.D.R. (Gabriela) Ortega Hernandez
Gabriela heeft 10 jaar ervaring als lerares op zowel basisscholen als middelbare scholen in Ecuador. Sinds 2010 woont ze in Nederland en ze spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Ze heeft in 2016 de opleiding lerares Spaans voor buitenlanders gevolgd en werkt sindsdien ook als lerares Spaans. Gabriela is creatief en houdt van improviseren. Als lerares heeft ze geleerd anderen te inspireren en ze haalt energie uit het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen. Gabriela is flexibel en verantwoordelijk, en zelfstandig in het uitvoeren van haar werk.