Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 134

Spaans 3

Spaans 3
Cursuscode: 134

Het 3e jaar Spaans is praktisch en leuk. U maakt kennis met dagelijkse situaties in een Spaanstalige omgeving door middel van conversatieoefeningen. We behandelen de gebiedende wijs en veel nuttige uitdrukkingen. Deze cursus is voor hen die de tegenwoordige en verleden tijd in het Spaans beheersen of voor cursisten die Spaans 1 en Spaans 2 hebben gevolgd.. Lesboeken: Caminos nieuw 2 tekst- en werkboek, prijs circa € 80. We werken toe naar niveau A2.  Bij de cursus Spaans 3 gaan we er van uit dat u de kennis uit Caminos nieuw 1 beheerst. U kunt uw niveau testen via deze link https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_1_instaptoets.pdf. Als u de test bijna foutloos maakt, kunt u instappen in niveau 3.

Donderdag 29 september 2022
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. E. (Elvira) Martinez Camacho
Boeken: Caminos nieuw 2 - tekstboek met online mp3, Caminos nieuw 2 - werkboek met online mp3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Elvira) Martinez Camacho
E. (Elvira) Martinez Camacho
Ik ben een all-round docente Spaans met brede vorming in het onderwijs en 17 jaar ervaring in het lesgeven van de Spaanse taal en cultuur aan verschillende doelgroepen. In Spanje heb ik de opleiding docent basisonderwijs met specialiteit Engels en de opleiding psycho-pedagogiek afgerond. Naast het geven van Spaanse les, doe ik ook regelmatig vertaalwerk voor diverse organisaties.