Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 131

Spaans 3

Spaans 3
Cursuscode: 131

Het 3e jaar Spaans is praktisch en leuk. U maakt kennis met dagelijkse situaties in een Spaanstalige omgeving door middel van conversatieoefeningen. We behandelen de aanvoegende wijs en veel nuttige uitdrukkingen. Deze cursus is voor hen die de tegenwoordige en verleden tijd in het Spaans beheersen. Lesboek: Caminos nieuw 2 tekst- en werkboek, prijs circa € 78. We werken toe naar niveau A2.  Bij de cursus Spaans 3 gaan we er van uit dat u de kennis uit Caminos nieuw 1 beheerst. U kunt uw niveau testen via deze link https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_1_instaptoets.pdf. Als u de test bijna foutloos maakt, kunt u instappen in niveau 3.

Donderdag 30 september 2021
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. G.D.R. (Gabriela) Ortega Hernandez
Boeken: Caminos nieuw 2 - tekstboek met online mp3, Caminos nieuw 2 - werkboek met online mp3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
G.D.R. (Gabriela) Ortega Hernandez
G.D.R. (Gabriela) Ortega Hernandez
Gabriela heeft 10 jaar ervaring als lerares op zowel basisscholen als middelbare scholen in Ecuador. Sinds 2010 woont ze in Nederland en ze spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Ze heeft in 2016 de opleiding lerares Spaans voor buitenlanders gevolgd en werkt sindsdien ook als lerares Spaans. Gabriela is creatief en houdt van improviseren. Als lerares heeft ze geleerd anderen te inspireren en ze haalt energie uit het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen. Gabriela is flexibel en verantwoordelijk, en zelfstandig in het uitvoeren van haar werk.