Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 132

Spaans 3

Spaans 3
Cursuscode: 132

Het 3e jaar Spaans is praktisch en leuk. U maakt kennis met dagelijkse situaties in een Spaanstalige omgeving door middel van conversatieoefeningen. We behandelen de aanvoegende wijs en veel nuttige uitdrukkingen. Deze cursus is bedoeld voor hen die de tegenwoordige en verleden tijd in het Spaans beheersen of voor cursisten die Spaans 1 en  2 hebben gevolgd. De lesmethode is Caminos 2 nieuw. Bijkomende kosten voor tekstboek en werkboek zijn ca. € 77. Naar niveau A2 wordt toegewerkt. Bij de cursus Spaans 3 gaan we er van uit dat u de kennis uit Caminos nieuw 1 beheerst. U kunt uw niveau testen via deze link https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_1_instaptoets.pdf. Als u de test bijna foutloos maakt, kunt u instappen in niveau 3.

Maandag 28 september 2020
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Caminos nieuw 2 - tekstboek met online mp3, Caminos nieuw 2 - werkboek met online mp3 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Zalencentrum De Brink (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Het Spaans is mijn moedertaal. Ik ben geboren en opgegroeid in Ecuador. Op 22 jarige leeftijd ben ik naar Brazilie gegaan om daar op de Federale Universiteit van Alagoas pedagogie te gaan studeren. Na deze studie heb ik daar nog een aantal jaren gewerkt als docent Spaans op diverse scholen en Taleninstituten. Sinds 2001 woon ik samen met mijn man en dochter in Nederland. Vanaf 2003 geef ik Spaanse les op de Volksuniversiteit in Wageningen. Het lesgeven doe ik met enorm veel plezier en geeft me een enorme voldoening. Ik houd van een ontspannen sfeer tijdens de lessen en ik maak veel gebruik van eigen materiaal.