Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 125

Russisch 2 (online)

Russisch 2 (online)
Cursuscode: 125

Deze interactieve online cursus via Zoom is bedoeld voor degenen, die in het afgelopen jaar Russisch 1 hebben gevolgd en voor instromers van gelijk niveau. Aan het einde van de cursus heb je niveau A1. Dit niveau behaal je door je woordenschat en grammaticakennis steeds uit te breiden. Die zijn nuttig in situaties zoals een afspraak maken, het weer, de gewoonten, eigenschappen en gevoelens van mensen te beschrijven en een gesprek voeren over vrije tijd en vakantie. Je leert te vertellen hoe je dagelijkse-, zakelijke- en uitgaansleven eruitzien. Het lesboek wordt door de docente bij een uitgeverij besteld voor de cursisten die zich vóór 1 augustus hebben opgegeven. Het lesboek is ook als pdf beschikbaar voor cursitsten die zich op een later tijdstip aanmelden.

U kunt uw niveau testen door Het huiswerk van het slot van Russisch 1 is aan te vragen via info@volksuniversiteitwageningen.nl of u kunt u deze online test gebruiken.

Maandag 27 september 2021
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Mw. E. (Elena) Bogdan
20:00 - 21:15
E. (Elena) Bogdan
E. (Elena) Bogdan
Elena Bogdan (1980) is docent Russisch en journalist. Zij heeft een PhD in de journalistiek en een MSc in communicatie. Zij is co-auteur van het studieboek ‘Nepnieuws’. Zij schrijft voor het Russische vakblad ‘Journalist’ over de ontwikkelingen in kwalitatieve media en doet onderzoek naar desinformatie.