Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 127

Russisch 2

Russisch 2
Cursuscode: 127

Deze cursus is bedoeld voor degenen, die in het afgelopen jaar Russisch 1 hebben gevolgd en voor instromers van gelijk niveau. Aan het einde van de cursus heb je niveau A1. Dit niveau haal je door je woordenschat en grammaticakennis steeds uit te breiden. Die zijn nuttig in situaties zoals een afspraak maken, het weer, de gewoonten, eigenschappen en gevoelens van mensen te beschrijven en een gesprek voeren over vrije tijd en vakantie. Je leert te vertellen hoe je dagelijkse-, zakelijke- en uitgaansleven eruitzien. Het boek dat we gaan gebruiken is te bestellen via de docent.

Het huiswerk van het slot van Russisch 1 is aan te vragen via info@volksuniversiteitwageningen.nl om uw niveau te testen. Ook kunt u deze online test gebruiken om uw niveau te testen.

Dinsdag 29 september 2020
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. E. (Elena) Bogdan
19:00 - 20:15
Locatie: WICC (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Elena) Bogdan
E. (Elena) Bogdan
Elena Bogdan (1980) is docent Russisch en journaliste. Zij heeft een PhD in de journalistiek en een MSc in communicatie. Zij is co-auteur van het studieboek ‘Nepnieuws’. Zij schrijft voor het Russische vakblad ‘Journalist’ over de ontwikkelingen in kwalitatieve media en doet onderzoek naar misinformatie.