Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 124

Russisch 1

Russisch 1
Cursuscode: 124

In deze basiscursus leer je op een interactieve manier eenvoudige gesprekken te voeren. De basis van de Russische uitspraak en grammatica maak je je eigen door in conversaties te oefenen. Aan het eind van de cursus kun je al in het Russisch kennis maken, vragen waar iemand woont en werkt en kort over jezelf vertellen: over je gezin, werk, huis, hobby, vrienden en collega’s. Je begrijpt de cijfers en vraagt zonder moeite naar een telefoonnummer of prijzen. Boodschappen doen of gerechten bestellen in café of restaurant gaat je ook gemakkelijk af. Met deze cursus begint je reis door de Russische taal en cultuur. 

Voor deze cursus hoeft u geen boeken aan te schaffen. De lespresentaties met theorie en werkbladen ontvangt u voor elke les digitaal. U print dit thuis uit of neemt het mee op uw laptop. Twijfelt u nog? U kunt het digitale lesmateriaal van de eerste les vrijblijvend opvragen bij info@volksuniversiteitwageningen.nl om vast een indruk van de cursus te krijgen.

Dinsdag 28 september 2021
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. E. (Elena) Bogdan
20:30 - 21:45
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Elena) Bogdan
E. (Elena) Bogdan
Elena Bogdan (1980) is docent Russisch en journalist. Zij heeft een PhD in de journalistiek en een MSc in communicatie. Zij is co-auteur van het studieboek ‘Nepnieuws’. Zij schrijft voor het Russische vakblad ‘Journalist’ over de ontwikkelingen in kwalitatieve media en doet onderzoek naar desinformatie.