Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 125

Portugees 2

Portugees 2
Cursuscode: 125

Deze cursus is voor mensen die het afgelopen jaar Portugees 1 hebben gevolgd en voor zij-instromers van vergelijkbaar niveau. Wanneer u twijfelt over uw niveau, dan kunt u een intake aanvragen met de docent die deze taalcursus verzorgt. We zullen beginnen bij les 10 van het boek Portugees Direct voor beginners.

Dinsdag 29 september 2020
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M.M.R. (Manuela) Julien
Boeken: Portugees Direct voor beginners - tekstboek, 2e druk, Portugees Direct voor beginners - oefenboek met cd, Basiswoordenlijst Portugees (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: WICC (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
M.M.R. (Manuela) Julien
M.M.R. (Manuela) Julien
Manuela Julien is opgeleid als talendocent en al meer dan 30 jaar geeft zij met veel plezier les in haar moedertaal Portugees. Taal, en vooral het proces van het leren van taal, is haar passie, die zij heeft uitgebouwd met verdere opleidingen in toegepaste taalkunde (in de V.S.), logopedie (in Nederland) en klinische linguïstiek (in België). In 2017 is zij gepromoveerd in Nijmegen. Tegenwoordig is de Portugese les meer haar hobby, naast haar klinische werk in de diagnose van taalstoornissen. Een van haar opvattingen is: 'taal is om te communiceren; de rest is bijzaak'. Zie ook haar site: www.clinicababilonica.eu. Manuela Julien is de schrijver van het boek: taalstoornissen bij meertalige kinderen