Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 126

Portugees 1

Portugees 1
Cursuscode: 126

In deze cursus leert u zich verstaanbaar maken in het Portugees. Het accent ligt op spreek- en luistervaardigheid. Praktische situaties, die u in Portugeestalige landen tegen kunt komen, zoals contact maken met de lokale bevolking, gesprekjes in hotels en restaurants, enz. zullen worden geoefend. Ook zal er aandacht worden besteed aan de cultuur en gewoonten in verschillende Portugeestalige landen.

Donderdag 29 september 2022
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. A.C. (Ana) Mica
Boeken: Portugees Direct voor beginners - tekstboek, 2e druk, Portugees Direct voor beginners - oefenboek met cd, Basiswoordenlijst Portugees (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
A.C. (Ana) Mica
A.C. (Ana) Mica
Ik ben op mijn 14e van Nederland naar Brazilië verhuisd en heb daar mijn middelbare schoolopleiding afgerond. In 2008 ben ik opnieuw naar Nederland gekomen om hier te wonen en te werken. Ik spreek vloeiend Portugees, Nederlands en Engels en heb mijn eigen vertaalbureau Portugees. Verder werk ik als onderwijsassistent bij een basisschool, met name met kinderen van het COA. Met mij treft u een enthousiaste docent Portugees met passie voor taal, onderwijs, ballet, kunst, cultuur en geschiedenis.