Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 125

Japans 2

Japans 2
Cursuscode: 125

Deze cursus is vooral bedoeld voor de mensen die het boek ‘Marugoto 1’ hebben uitgewerkt. Het is ook erg van belang dat u al Hiragana en Katakana onder de knie hebt. Want het boek dat we gaan gebruiken is alleen in de Japanse alfabetten geschreven. Om mee te kunnen komen met de lessen wordt 2 à 3 uur per week thuisstudie verwacht. 

 

Donderdag 29 september 2022
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 318,00
Mw. M. (Mizue) Senda
Boeken: Marugoto: Japanese language and culture Elementary 1 A2, Rikai, Marugoto: Japanese language and culture Elementary 1 A2, Katsudo (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mizue) Senda
M. (Mizue) Senda
In ben geboren in Japan in 2010 naar Nederland gekomen. Naast Japans, spreek ik Engels en Nederlands. Van 2018-2020 heb ik de opleiding Docent Japans gevolgd bij the world Japanese Language Centre. In Nederland werk ik als freelance vertaler en docent Japans. Na 12 jaar maak ik nog steeds dagelijks fouten als ik app. Maar ik kan gezellig een bakkie doen met mijn goede vrienden en ik kan verse gebakken kibbeling bestellen bij de viskraam. Ik kan ook echt lachen om de grappige mopjes die op televisie worden gemaakt. Daar ben ik erg blij mee. Een taal leren betekent ook de cultuur van dat land ontdekken. Dus een advies van mij voor de cursisten is: Niet teveel zorgen maken over het maken van grammaticale fouten, maar vooral genieten!. Want door de reis van het leren van deze prachtige taal gaan wij samen de rijke Japanse cultuur ervaren.