Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 122

Japans 2

Japans 2
Cursuscode: 122

Deze cursus is vooral bedoeld voor de mensen die het boek ‘Marugoto 1’ hebben uitgewerkt. Het is ook erg van belang dat u al Hiragana en Katakana onder de knie hebt. Want het boek dat we gaan gebruiken is alleen in de Japanse alfabetten geschreven. Om mee te kunnen komen met de lessen wordt 2 à 3 uur per week thuisstudie verwacht. Masashi neemt het eerste deel van de cursus voor zijn rekening, SookJa start met u in het nieuwe jaar 2021.

 

Donderdag 1 oktober 2020
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. S.J. (SookJa) Lee, Dhr. M. (Masashi) Kimura
Boeken: Marugoto: Japanese language and culture Elementary 1 A2, Rikai, Marugoto: Japanese language and culture Elementary 1 A2, Katsudo (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: WICC (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.J. (SookJa) Lee
S.J. (SookJa) Lee
Sookja Lee is geboren in Japan en heeft daar haar opleiding tot docent Japans gedaan. Sinds 2012 geeft ze lessen Japans aan buitenlanders op verschillende niveaus. In 2017 is SookJa Lee in Nederland komen wonen en wil ook hier lessen Japans geven. SookJa spreekt Nederlands op B2 niveau.
M. (Masashi) Kimura
M. (Masashi) Kimura
Masashi is native speaker Japans, hij heeft aan de HAN Communication gestudeerd (Engelstalige opleiding) en beheerst zijn Nederlands op C1 niveau.