Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 121

Japans 1

Japans 1
Cursuscode: 121

Deze cursus is voor beginners. U leert niet alleen de taal, maar ook nog allerlei bijzonderheden van de Japanse cultuur. De communicatie in Japan is heel anders dan in Nederland. Direct zijn bijvoorbeeld kan in Japan als onbeleefd overkomen. Die verschillen kennen is belangrijk. De Japanse taal heeft andere tekens en het ziet er moeilijk uit, maar dat gaan we samen leren. Na de cursus kunt u basis Japans gebruiken, waarbij luisteren en spreken, hand in hand gaan met lezen en schrijven. Masashi neemt het eerste deel van de cursus voor zijn rekening, SookJa start met u in het nieuwe jaar 2021. 

Donderdag 1 oktober 2020
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. S.J. (SookJa) Lee, Dhr. M. (Masashi) Kimura
Boeken: Marugoto: Japanese language and culture Starter A1, Katsudo, Marugoto: Japanese language and culture Starter A1, Rikai (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: WICC (klik hier voor de adresgegevens)
S.J. (SookJa) Lee
S.J. (SookJa) Lee
Sookja Lee is geboren in Japan en heeft daar haar opleiding tot docent Japans gedaan. Sinds 2012 geeft ze lessen Japans aan buitenlanders op verschillende niveaus. In 2017 is SookJa Lee in Nederland komen wonen en wil ook hier lessen Japans geven. SookJa spreekt Nederlands op B2 niveau.
M. (Masashi) Kimura
M. (Masashi) Kimura
Masashi is native speaker Japans, hij heeft aan de HAN Communication gestudeerd (Engelstalige opleiding) en beheerst zijn Nederlands op C1 niveau.