Engels 1 (Wijkcentrum De Kolk)

Fairway New 1 is het eerste boek in een serie van drie boeken. Het is een tekst en werkboek ineen met de mogelijkheid om mp3’s te downloaden voor alle luister fragmenten. Dit zijn beginners boeken. Elke unit bestaat uit lees- en luisterteksten en schrijfopdrachten. Ik zal zoveel mogelijk Engels spreken tijdens de les en elke week wordt er een opdracht of huiswerk uit het boek meegegeven. Aan het einde van de cursus kunt u niveau A1 bereiken.

Dinsdag 11 oktober 2022
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N.S. (Nicola ) van der Wal-Dawson
Boek: Fairway New 1 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Wijkcentrum De Kolk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
N.S. (Nicola ) van der Wal-Dawson
Nicola van der Wal is geboren in Engeland en spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Ze heeft de opleiding Teaching English as a foreign language gedaan en geeft al vele jaren Engelse les aan kinderen, studenten en volwassenen.