Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 107

Duits conversatie

Duits conversatie
Cursuscode: 107

Iedereen die zich in het Duits verstaanbaar kan maken op A2 niveau kan deelnemen aan de cursus Duits conversatie.
We zullen een gedeelte van de les converseren over het opgegeven thema en een gedeelte wijden aan de grammatica waaraan tijdens de les behoefte blijkt. 
Tijdens de les wordt besproken welk thema er voor de volgende les gekozen wordt, zodat er huiswerk voorbereid kan worden. Cursus materiaal staat op “one-drive” – dus internetverbinding thuis of mobiel noodzakelijk. Voor belangstellenden is het instapniveau in te zien onder deze link.

Donderdag 30 september 2021
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Dhr. O. (Oscar) Löhmer
20:30 - 21:45
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
O. (Oscar) Löhmer
O. (Oscar) Löhmer
Als kind van Duitse ouders geboren en opgegroeid in Nederland. In 1966 beroepsmilitair geworden en in 1995 de opleiding leraar Duits afgesloten op de toenmalige HMN (Hogeschool Midden Nederland) te Utrecht. De laatste jaren als beroepsmilitair tewerkgesteld in Münster NRW. Sinds 2004 heb ik onze oosterburen tot 2012 Nederlandse les gegeven in Papenburg en Leer in Nedersaksen via de Volkshochschule (vergelijkbaar met de VU in Nederland). Ook ben ik nog werkzaam voor het LKA (LandesKriminalAmt) te Nedersaksen waarvoor ik ingezet kan worden als tolk. Daarnaast doe ik vertaalwerk. Sinds 2011 ben ik woonachtig in Ede, een dorp waar ik al eens met veel plezier heb gewoond.