Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 511

Storytelling in twaalf stappen

Storytelling in twaalf stappen
Cursuscode: 511

Storytelling in 12 stappen is een praktische en inspirerende cursus die richtlijnen biedt voor het schrijven van veel soorten verhalen. Of het nu om toneelscripts, kinderboeken, levensverhalen of filmplannen gaat, deze cursus biedt handvatten, zorgt voor inspiratie, bevrijdt de creativiteit en is bedoeld voor iedereen die van verhalen houdt en ze wil schrijven of vertellen. Oefeningen en praktische opdrachten helpen bij het oplossen van schrijfproblemen en prikkelen de verbeelding. De cursus is gebaseerd op het gelijknamige boek (inmiddels 14de druk), dat al vele mensen heeft geholpen bij het construeren van sterke plots en levensechte karakters. 

Deze cursus kan zowel klassikaal als online worden gegeven. De keuze wordt bepaald door de dan geldende Corona maatregelen.

Woensdag 24 maart 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 50,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Mw. M. (Mieke) Bouma
14:00 - 16:00
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mieke) Bouma
M. (Mieke) Bouma
Mieke Bouma is opgeleid in het theatervak, was docent aan de theaterschool in Amsterdam, schreef scenario’s voor film en tv en is oprichter van en hoofdopleider bij de Storytelling Academy. Ze schreef diverse boeken over storytelling: Storytelling in 12 stappen (2010), De Held in je eigen verhaal (2012), Waarom de heks in de oven verdween (2014) De 12 oerkarakters van Storytelling(2016), Het Verhaal van je leven (2018) en Schrijf je levensverhaal (2020).