Workshop inspiratie bij het schrijven

Je wilt schrijven, maar hoe kom je op ideeën en hoe begin je? In de workshop ‘Inspiratie bij het schrijven’ helpt schrijver Annie van Gansewinkel je op gang. Met oefeningen, praktische tips en manieren om te brainstormen. Je onderzoekt wat vooral voor jou werkt, of je nou over de werkelijkheid schrijft of over fantasie. Na de workshop neem je een voorraadje eigen ideeën mee naar huis. Onderwerpen die onder meer aan de orde komen: de ideale schrijfplek, writer’s block, de gouden tip (spoiler: die bestaat niet!). Voor mensen met en zonder schrijfervaring.

Maandag 9 januari 2023
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 20:00
Mw. A.H.J. (Annie) van Gansewinkel
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)