Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 608

Smartphone fotografie

Smartphone fotografie
Cursuscode: 608

Steeds meer mensen maken alleen nog foto’s met hun smartphone. Logisch, want die heb je altijd bij je. En is makkelijk te gebruiken. Maar een smartphone is geen echte camera. Toch kun je er toch schitterende foto’s mee maken. Als je maar weet waar je op moet letten.

In deze cursus leer je hoe je sprekende smartphone foto’s maakt. We beginnen met instellingen en technieken om het maximale uit jouw smartphone te halen. Vervolgens leer je de 5 belangrijkste aandachtspunten om sterke foto’s te maken. Bij deze cursus wordt een syllabus uitgereikt. De kosten hiervan betaalt u aan de docent.

 

Donderdag 3 februari 2022
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Dhr. J. (Johan) Swaneveld
20:00 - 22:00
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Johan) Swaneveld
J. (Johan) Swaneveld
Johan Swaneveld, 57 jaar en al heel mijn leven aan het fotograferen. Afgestudeerd aan de fotovakschool toen er nog “rolletjes” in een fotocamera moesten, maar een hoop bijgeleerd in de afgelopen 15 jaar. 23 jaar fotografielessen verzorgd, veelal praktijk. Daarnaast meerdere workshops en cursussen gegeven. Naast de “normale” camera’s nu ook met de smartphone aan de slag gegaan. Veel kennis van de techniek, maar ook van de inhoud.