Bestellijst

Geen bestellingen

PRAKTISCH EN CREATIEF

In deze categorie vindt u een verscheidenheid aan creatieve cursussen. Een heel wisselend aanbod met o.a.: workshops woninginrichting, tuinontwerp, verhalen schrijven, een schildercursus,  een workshop wat is je eigen wijs? en een cursus zelf elektra aanleggen. Nieuw dit seizoen: Een workshop Hoe presenteert u uzelf, kleur- en stijladviezen. Ook de cursussen Digitale fotografie voor beginners en Smartphone fotografie zijn weer in het aanbod opgenomen.

Er zijn vele manieren om creatief bezig te zijn, de één houdt van schilderen of blockprinting, de ander houdt meer van schrijven of fotograferen. De Volksuniversiteit biedt u veel verschillende cursussen en workshops om creatief bezig te zijn.

Lees meer

Voor iedereen die er van houdt om regelmatig zijn huis of tuin te veranderen.

Lees meer

Onder het kopje praktisch vindt u cursussen en workshops om uw praktische vaardigheden te vergroten. Bijvoorbeeld met een workshop mountainike of racefiets onderhoud of een cursus electriciteit in en om het huis.

Lees meer

Inschrijven?

Dat kan door de gekozen cursus(sen) toe te voegen aan de winkelwagen en aan het eind het inschrijfformulier in te vullen. Leest u ook even de inschrijfvoorwaarden. Deze vindt u in het hoofdmenu onder het kopje algemeen.