Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 609

Wat is jouw eigen wijs?

Wat is jouw eigen wijs?
Cursuscode: 609

Een cursus om stil te staan bij wat voor jou betekenisvol is, wat jou vreugde geeft én hoe je daar vorm aan kunt geven in je leven van alledag. In een veilige en ontspannen sfeer ga je op ontdekking naar wensen en ideeën in jezelf, krachtbronnen, belemmeringen en hoe je hiermee om kunt gaan. Een steuntje en stimulans voor meer ontspanning, plezier en voldoening!.

De workshop bevat een mix van theorie en verschillende diverse kleine opdrachten. En wordt begeleid door Els van Dam, geaccrediteerd coach bij De Blauwe Uil. Meer informatie staat op www.dbu-coaching.nl.

Woensdag 14 december 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 25,00 plus € 10,00 materiaalkosten.
Mw. E. (Els) van Dam
13:30 - 16:30
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Els) van Dam
E. (Els) van Dam
Naast mijn werk als regiocoördinator bij een coöperatie voor zorgboerderijen (en hiervoor als beleidsmedewerker bij een gemeente) bied ik sinds 2013 coaching. Ik vind het inspirerend om mensen te begeleiden bij het herontdekken van hun wensen, talenten en mogelijkheden. En om te merken hoe zij van hieruit groeien en krachtiger worden. Mijn stijl is betrokken en resultaatgericht. Van coachees krijg ik als feedback dat ik rust en ruimte bied, doorvraag naar de kern van de vraag en bijdraag aan verheldering en inzicht. Ik doe hun vertrouwen in eigen kunnen groeien.