Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 503

Intuïtie als raadgever

Intuïtie als raadgever
Cursuscode: 503

Ken je dat? Je hebt zo’n gevoel dat er iets niet klopt. Je luistert er niet naar en achteraf kun je je wel voor je kop slaan. Je wist het!

Dit is je intuïtie, je gevoel volgen. Je voelt aan of iets klopt of niet en leert hoe je daarnaar kunt handelen. Er ontstaat meer ruimte voor jou; wie je bent, hoe je wil leven en werken. Wil je uit het hoofd en meer in je gevoel? In verbinding met jezelf? Schrijf je dan nu in, want tijdens deze cursus gaan we een laagje dieper. Door ervaringsgerichte oefeningen ga je kennismaken met jouw intuïtie en je leert hoe je kunt herkennen of iets waar is voor jou of niet. 

Maandag 3 oktober 2022
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. drs. A. (Annelita) Reinders
19:00 - 21:30
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
drs. A. (Annelita) Reinders
drs. A. (Annelita) Reinders
In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les en gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. Nu geef ik alle opleidingen vanuit S-Sent. Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik ook als organisatie adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen en bedrijven bij hun ontwikkelingsvragen. Daarnaast verzorg ik opleidingen gericht op intuïtie, healing en reading en het verwezenlijken van jezelf in je leven, loopbaan of bedrijf.