Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 603

In vier lessen je eigen website! (beginners)

In vier lessen je eigen website! (beginners)
Cursuscode: 603

In de periode van 19 oktober t/m 15 november zullen er geen fysieke lessen zijn. Deze cursus zal op latere data worden georganiseerd. 

Met WordPress.com kun je snel en eenvoudig een website maken. Bij deze versie van Wordpress hoef je niets te installeren, geen hosting te betalen en je geen zorgen te maken over back-ups. Na het (gezamenlijk) registreren kun je meteen starten. Leer hoe berichten of afbeeldingen te plaatsen, pagina’s te maken, het uiterlijk van de site aan te passen en de functionaliteit uit te breiden met widgets. Deze cursus is een mooie opstap voor de vervolgcursus met de professionele versie Wordpress.org. Twijfel of de cursus geschikt is voor je? Neem dan contact op met de docent. Vergeet niet om je laptop mee te nemen!
Vrijdag 30 oktober 2020
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 92,00 plus € 3,00 materiaalkosten.
Mw. H. (Hetty) Saris
10:00 - 12:30
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H. (Hetty) 	 Saris
H. (Hetty) Saris
Ik ben ruim 10 jaar werkzaam binnen marketing/communicatie. Mijn focus ligt op online marketing, een werkveld dat continu in beweging is en waarin elke dag wel iets te ontdekken valt. Waar iedereen experimenteert en wat soms tot verrassende resultaten kan leiden. Ik heb mijn bachelor-opleiding gevolgd bij ArtEz Arnhem met als afstudeerrichting grafisch ontwerpen. Daarna heb ik de opleiding online marketing en content marketing gevolgd bij Beeckestijn Bussiness School. Zie ook: www.hettysaris.nl