Volksuniversiteit Wageningen
0317-415234

Nieuws

Vacature voor bestuurslid - PR-coördinator

11 december 2017

Vacature voor onze PR-commissie, tevens bestuurslid:

Als u ervaring heeft met PR en communicatie of als u het een uitdaging vindt om deelnemers aan onze activiteiten te bereiken via de diverse media, is deze vacature wellicht iets voor u!

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om contact te onderhouden met pers en media, die kennis heeft van het inzetten van moderne media of bereid is zich hier in te verdiepen. Maar ook iemand die creatieve ideeën voor nieuwe PR-strategieën weet in te brengen.

Lees meer

Nieuw programma Het Gelders Orkest

04 december 2017

Het geplande programma van lezing, bezoek repetitie en bezoek concert van het Gelders orkest is gewijzigd. Oorspronkelijk stond er een bezoek van het Gelders concert in Franse sferen gepland op donderdag 26 april in Musis Sacrum. Omdat er dan ook veel muziek in het centrum van Arnhem is vanwege de Koningsnacht, heeft Musis Sacrum besloten om het concert uit de programmering te halen. Zij zijn bang, dat het concert niet optimaal te beluisteren is, vanwege de drukte in de stad.

Lees meer

Nieuw in ons programma

09 november 2017

Aan het programma van 2017-2018 is de lezing Noord-Korea - een gesloten land toegevoegd. Deze lezing vindt plaats op dinsdag 16 januari van 20.00-22.00 uur. Meer informatie vindt u onder deze link.

Ook nieuw: het passieverhaal in de kunst op dinsdag 27 maart 2018 van 10.00-12.00 uur. Meer informatie over deze lezing vindt u onder deze link.

Lees meer