Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Impressionisme in Louveciennes

20 oktober 2020

Vanwege de oplopende coronabesmettingen hebben wij er voor gekozen om de lezing Impressionisme in Louveciennes op woensdag 22 oktober te vervangen door een gefilmd college. Over circa 10-15 dagen is de gefilmde lezing beschikbaar. De prijs voor het volgen van dit gefilmde college bedraagt € 10. Als u deze lezing op film wilt volgen kunt u zich inschrijven op de website.

Lees meer

De Volksuniversiteit Wageningen in de Media

08 juni 2020

Nieuwsberichten in lokale en regionale media:

Lees hier het interview met voorzitter Yvonne van Hezik in De Gelderlander van vrijdag 5 juni 2020

En hier het nieuwsbericht in de Stad Wageningen van woensdag 10 juni 2020

Lees meer

Vanuit het bestuur

02 juni 2020

Zoals gebruikelijk aan het eind van het cursusjaar is er een wisseling van de wacht in het bestuur. Sommigen vertrekken na jaren van enthousiaste en intensieve medewerking aan alle werkzaamheden, anderen wisselen van functie en gelukkig meldden er zich ook weer nieuwe verse krachten. Het is een mooie maar ook een intensieve klus om samen jaarlijks een goed programma te realiseren.  

Lees meer

Gezocht: docent Engels

13 mei 2020

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een docent Engels. Voor meer informatie: klik hier

Lees meer

Voorjaarsprogramma voortijdig beëindigd.

13 maart 2020

Naar aanleiding van het Corona virus en de maatregelen van de regering om verdere verspreiding tegen te gaan, heeft  het bestuur van Volksuniversiteit Wageningen per 14 maart besloten om de resterende cursussen van het voorjaarsseizoen te annuleren. Een aantal lopende cursussen werden als nog met digitale lessen afgerond of worden dat nog zo mogelijk in de komende periode.

 

Lees meer