Bestellijst

Geen bestellingen

MUZIEK

‘Muziek gaat rechtstreeks naar het hart’. Maar als je je verdiept in de achtergronden hoor je nog meer. Wij bieden u een gevarieerd programma van muziekstijlen met Bach, Bob Dylan en operabezoek.

Zeer diverse cursussen voor de liefhebbers van muziek. Dit seizoen een lezing en film over Bob Dylan of een korte cursus over de componist Bach.

Lees meer
Binnenkort: Muziekcursussen
Don't look Back: Bob Dylan... 1 x op Do. 14-04-2022 19:30 - 21:30

Al jaren bezoekt Volksuniversiteit Wageningen voorstellingen in de theaters van Krefeld en Mönchengladbach (Duitsland). De reizen gaan per touringcar. In de bus ontvangt u een hand-out met een samenvatting van de opera of het ballet en wordt een korte toelichting gepresenteerd. Dit seizoen bezoeken we in ieder geval een beroemde opera op het witte doek met een topbezetting. Het programma voor de operavoorstellingen in Duitsland is op dit moment nog niet bekend.

Lees meer
Binnenkort: Samen naar de opera
Opera op het witte doek: Tosca 1 x op Wo. 15-12-2021 19:45 - 23:45

Inschrijven?

Dat kan door de gekozen cursus(sen) toe te voegen aan de winkelwagen en aan het eind het inschrijfformulier in te vullen. Leest u ook even de inschrijfvoorwaarden. Deze vindt u in het hoofdmenu onder het kopje algemeen.