Bezoek Museum 'Het losse steekje'

Borduren wordt ook wel schilderen met draad genoemd. Het museum heeft een grote vaste collectie aan borduurwerken met Bijbelse taferelen, jachttaferelen, scheepvaart, portretten, dieren, bloemen, kinderen en merklappen. Regelmatig zijn er wisselexposities. Voor mannen is er een complete afdeling houtsnijwerk. Onder het genot van een kopje koffie of thee met koek krijgt u een presentatie over de geschiedenis van het museum. Daarna kunt u de collectie zelf gaan bekijken.

Parkeren: Het museum is gelegen aan een smalle weg aan de rand van de nieuwbouw. Achter het museum is een beperkt aantal parkeerplaatsen. U wordt aangeraden om op de Barnseweg te parkeren. De prijs is inclusief entree, koffie of thee met koek en presentatie.

Woensdag 7 maart 2018
1 excursie van 2 uur aanvangstijd 14:00
Docente: Mw. Gids van het museum
Locatie: Borduurmuseum (klik hier voor de adres gegevens)