Volksuniversiteit Wageningen
0317-415234
Cursuscode: 503

Meer met mijn Mac

Meer met mijn Mac
Cursuscode: 503

Je hebt een MacBook of een iMac, maar tegelijkertijd ook het idee dat je er nog niet alles uithaalt. Als je dit herkent, dan is deze cursus perfect geschikt voor je! Je krijgt veel tips en trucs om handiger, prettiger en veiliger met de Mac te kunnen gaan werken. Naast de uitgebreide extra mogelijkheden van Mail en Safari, komen ook bestandsbeheer met de Finder en iCloud-drive uitgebreid aan de orde. Je leert over beter zoeken, actieve schermhoeken gebruiken, trackpad optimaliseren, sneltoetsen, slimme mappen, synchroniseren van notities, het ontdubbelen van contacten en nog veel meer! Ook privacy en veiligheid is een belangrijk thema in de cursus, met aandacht voor backups, wachtwoorden, malware- en viruscontrole. Meer informatie vindt u hier.

Daags na een bijeenkomst krijgt u de besproken onderwerpen met de stappenplannen gemaild. Aantekeningen maken hoeft niet, u pikt dus meer op! Thuis kunt u daarna alles rustig doornemen.

“Ik heb een iMac, die kan ik niet meenemen, kan ik de cursus dan wel volgen?” Jazeker, dat is geen enkel probleem.  U neemt uw kladblok en of iPad mee en volgt alles gewoon. U krijgt bovendien, zoals hierboven vermeld, de volgende dag de uitwerkingen thuis gemaild!

Voor de duidelijkheid: deze cursus gaat niet over iOs en is dus niet bedoeld voor Iphone of Ipad gebruikers

Dinsdag 3 oktober 2017
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 60,00
Docent: Dhr. T. (Tom) Berends
19:30 - 22:00
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
T. (Tom) Berends
T. (Tom) Berends