Meertaligheid en taalontwikkeling bij kinderen

Er zijn veel meertalige kinderen in Wageningen. Kinderen, ook meertalige, kunnen soms een taalachterstand of een taalontwikkelingsstoornis hebben. Dat kan grote invloed hebben op de communicatie op school en met familieleden en vrienden. Ouders vragen zich af ‘Kan ik dan maar beter mijn moedertaal niet gebruiken?’;  of ‘Moet ik Nederlands met mijn kind praten? Maar ik kan niet zo goed Nederlands ….’.De situatie is in ieder gezin anders. Er zijn veel overwegingen bij besluiten over het omgaan met de meertaligheid van onze kinderen. De cursus biedt handvatten voor het dagelijkse leven, gebaseerd op onderzoek en ervaringen in en buiten Nederland.

Vrijdag 8 november 2019
2 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.M. (Manuela) Julien
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)