Meertaligheid en taalontwikkeling bij kinderen

U praat een andere taal dan uw partner of u en uw partner praten een andere taal dan Nederlands. U wilt graag dat uw kind uw taal of talen leert en, natuurlijk, ook Nederlands. Maar stel dat er nu moeilijkheden zijn. Het kind praat niet, of heel erg slecht, of maar één taal. Wat moet u doen?

In deze twee bijeenkomsten, waarin de aanwezigheid van zowel de vader als de moeder sterk wordt aanbevolen, leert u wat u in dergelijke situaties zelf kunt doen. In de eerste bijeenkomst worden filmpjes getoond met situaties die ook bij u kunnen voorkomen. Met de adviezen gaat u naar huis en past ze daar toe. In de tweede bijeenkomst worden de vragen en problemen die zijn ervaren bij het toepassen van de adviezen van de eerste bijeenkomst besproken. Op deze manier  weet u wat u thuis verder kunt doen, en leert uw kind makkelijker twee of meer talen spreken.

Vrijdag 8 november 2019
2 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.M. (Manuela) Julien
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)