2x zo snel lezen en 3 maal beter onthouden

Hoe maak je een eind aan de informatie-overload? Heb je ook zo’n probleem met de enorme hoeveelheid informatie die dagelijks op je afkomt? Zou je ook 2 maal sneller willen kunnen lezen? En zou je beter willen onthouden en informatie effectiever kunnen terugroepen? Je leert methoden om effectiever om te gaan met enorme hoeveelheden informatie.
Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang, ze maken immers gebruik van dezelfde basistechnieken.
Snellezen laat je informatie die je leest sneller in je opnemen.
Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden.
Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt.
Kosten voor de reader € 5,00 te voldoen aan docent.

Woensdag 6 maart 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. A. (Ary) Velstra
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Ary) Velstra
Ary Velstra geeft al jaren Snellezen, Geheugen en Mindmap trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten en in het bedrijfsleven. De toepassing voor je eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdote's, scenario's en oefeningen. Zij workshops zijn daardoor actief, interactief, beeldend en leuk om te doen.