Maak je eigen website: Wordpress voor beginners

WordPress is een ideaal gratis gereedschap om een weblog mee te maken, maar ook prima geschikt om er andere websites mee te bouwen. We gaan aan de slag met de gratis versie (Wordpress.com). Van de eerste stappen tijdens de installatie tot het dagelijks onderhoud van het eigen blog of website. Leer hoe berichten te plaatsen,pagina’s te maken, het uiterlijk van de site aan te passen en de functionaliteit uit te breiden met widgets.Twijfel je of de cursus iets voor je is, neem dan contact op met de docent. U neemt uw eigen laptop mee om op te werken

Zaterdag 26 januari 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H. (Hetty) Saris
Locatie: kantoor Volksuniversiteit (klik hier voor de adres gegevens)
H. (Hetty) 	 Saris
H. (Hetty) Saris
Ik ben ruim 10 jaar werkzaam binnen marketing/communicatie. Mijn focus ligt op online marketing, een werkveld dat continu in beweging is en waarin elke dag wel iets te ontdekken valt. Waar iedereen experimenteert en wat soms tot verrassende resultaten kan leiden. Ik heb mijn bachelor-opleiding gevolgd bij ArtEz Arnhem met als afstudeerrichting grafisch ontwerpen. Daarna heb ik de opleiding online marketing en content marketing gevolgd bij Beeckestijn Bussiness School.