Maak je eigen website met Wordpress (gevorderden)

Heb je al basiskennis van Wordpress (bijv. de beginnerscursus gevolgd) en de smaak te pakken? In de vervolgcursus gaan we dieper in op de mogelijkheden. We werken vanuit wordpress.org met een basisthema op een tijdelijk account, die je later eventueel kunt overzetten naar je eigen account. We gaan o.a. aan de slag met het maken van een sitemap, zoeken en installeren van plugins, onderhoud van de website, zoeken naar een goed thema en updaten van je thema, We besteden aandacht aan het maken van een backup en het maken van een goede lay-out. Vergeet niet je laptop mee te nemen!

Vrijdag 27 september 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H. (Hetty) Saris
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adres gegevens)
H. (Hetty) 	 Saris
H. (Hetty) Saris
Ik ben ruim 10 jaar werkzaam binnen marketing/communicatie. Mijn focus ligt op online marketing, een werkveld dat continu in beweging is en waarin elke dag wel iets te ontdekken valt. Waar iedereen experimenteert en wat soms tot verrassende resultaten kan leiden. Ik heb mijn bachelor-opleiding gevolgd bij ArtEz Arnhem met als afstudeerrichting grafisch ontwerpen. Daarna heb ik de opleiding online marketing en content marketing gevolgd bij Beeckestijn Bussiness School.