Maak je eigen website met Wordpress (beginners)

Met WordPress.com kun je snel en eenvoudig een website maken. Bij deze versie van Wordpress hoef je niets te installeren, geen hosting te betalen en je geen zorgen te maken over back-ups. Na het (gezamenlijk) registreren kun je meteen starten. Leer hoe berichten of afbeeldingen te plaatsen, pagina’s te maken, het uiterlijk van de site aan te passen en de functionaliteit uit te breiden met widgets. Deze cursus is een mooie opstap voor de vervolgcursus met de professionele versie Wordpress.org. Twijfel of de cursus geschikt is voor je? Neem dan contact op met de docent. Vergeet niet om je laptop mee te nemen!

Vrijdag 22 november 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H. (Hetty) Saris
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adresgegevens)