Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

MENS EN CREATIEF

De Volksuniversiteit biedt u jaarlijks een wisselend aanbod creatieve activiteiten aan. Voor komend seizoen o.a.: workshops woninginrichting, tuinontwerp, verhalen schrijven, een fietstrainingsdag en de wereld van geur en parfum.

Er zijn vele manieren om creatief bezig te zijn. De één vindt het leuk om regelmatig zijn/haar huis of tuin te veranderen, de ander houdt van schrijven of schilderijen restaureren. De Volksuniversiteit biedt u veel verschillende cursussen en workshops om creatief bezig te zijn.

Lees meer

Onder deze rubriek komen een aantal lezingen samen met de volgende onderwerpen: 100% duurzame energie, is dat mogelijk? Financiële planning en Estate planning en de opfriscursus verkeersregels.

Lees meer

Voeding en gezondheid staan met elkaar in verband. Door je lichaam de juiste voeding aan te bieden kan het optimaal presteren. Maar wat is de juiste voeding? 

Lees meer
Binnenkort: Voeding en gezondheid
Van chocola tot bonbons: de fijn... 1 x op Din 07-05-2019 18:30 - 22:00

De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar wat als u er niet zo handig mee bent, als u eigenlijk zou willen. De cursus Meer met mijn Mac en de cursus Wordpress voor beginners leren u extra vaardigheden, zodat u meer met uw computer kunt.

Lees meer

Inschrijven?

Dat kan door de gekozen cursus(sen) toe te voegen aan de winkelwagen en aan het eind het inschrijfformulier in te vullen. Leest u ook even de inschrijfvoorwaarden. Deze vindt u in het hoofdmenu onder het kopje algemeen.