Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 206

Grasduinen in de literatuur van de afgelopen 50 jaar

Grasduinen in de literatuur van de afgelopen 50 jaar
Cursuscode: 206

Een samenwerking met de Bblthk. Lidewijde Paris van De Lees!ambassade gaat in een driedelige serie lees!workshops – die ook los zijn bij te wonen – op onderzoek in de literatuur van de afgelopen 50 jaar: Viel er nog wel wat groots en meeslepends te beleven? Want laten we wel wezen: in die periode van ruim ná de Tweede Wereldoorlog en nog voor de gruwelijke Corona pandemie, leken de grootste literaire veranderingen wel achter de rug, toch? Lidewijde struint door landen en tijden, langs genres, vergeten meesterwerken en bestsellers en laat u zien wat zij ontdekte. Ze vertelt, leest voor, geeft voorbeelden, toont beelden en filmpjes en legt verbanden en stelt vragen. De serie is zonder voorbereiding door iedereen te volgen. Per bijeenkomst zullen enkele romans centraal staan en die titels zullen van tevoren bekend gemaakt worden. 

Prijs voor één enkele lezing: €7,50, voor de 3 lezingen bij elkaar: €20. Opgeven kan via de website van de bblthk: https://www.bblthk.nl/agenda

Zondag 12 september 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 20,00
Mw. L. (Lidewijde) Paris
14:00 - 16:00
Locatie: Bblthk (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Lidewijde) Paris
L. (Lidewijde) Paris
Lidewijde Paris was boekverkoper, journalist en interviewer en werkte als redacteur en uitgever. Zij is oprichter en ambassadeur van de Lees!ambassade, die het literaire lezen op een toegankelijke en onderhoudende manier promoot.