Met de Transsiberische spoorlijn naar China

Onze virtuele reis gaat van Moskou, via Kazan, naar Jekaterinenburg en Irkoetsk, vervolgens langs het Baikal Meer, om uiteindelijk via de hoofdstad van Mongolië (Ulan Batar) de Chinese grens over te steken naar Beijng, een treinreis van 12 dagen! In Moskou bezoeken we het Kremlin, de Metro en het GUM warenhuis. In Kazan varen we over de Wolga. In Siberie bezoeken we een Open Lucht Museum en beleven we de oude Sovjet tijd. We overnachten langs het Baikal Meer en komen via de worstelaars en zangers van Mongolië uiteindelijk aan bij de Chinese Muur.

Vrijdag 13 april 2018
Docent: Dhr. A.R.C. (Aad) Engelfriet
Locatie: Bevrijdingskerk (klik hier voor de adres gegevens)
A.R.C. (Aad) Engelfriet