Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

CULTUUR EN FILOSOFIE

Vindt u het leuk om na te denken over filosofische thema’s of ethische vraagstukken? We besteden aandacht aan Rusland, aan levenskunst en hebben leesgroepen Latijn en Grieks.  Verder is er aandacht voor de Middeleeuwse liefde, de Middeleeuwse tuinen en herdenken we Multatuli.

Van het oud-Grieks en het oude Griekenland en het Latijn en het oude Romeinse rijk tot het Rusland van Poetin. Cultuur met zeer verschillende invalshoeken.

Lees meer
Binnenkort: (Antieke) cultuur
Leesgroep Grieks: Herodotos over... 5 x op Do. 27-02-2020 13:30 - 15:45

Ook dit jaar denken we weer samen met Dick Kleinlugtenbelt na over verschillende levenskunsten en hoe dexze toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Lees meer

Onder de paraplu van historie komen heel diverse onderwerpen aan bod: Middeleeuwse liefde en middeleeuwse tuinen, de vele gezichten van Maria en Multatuli. Gebeurtenissen uit het verleden zijn ook nu nog interessant. Wie in geschiedenis is geïnteresseerd vindt hier mogelijk een onderwerp naar zijn of haar keuze.

Lees meer
Binnenkort: Historie
Middeleeuwse tuinen, symboliek o... 1 x op Ma. 02-03-2020 20:00 - 22:00

Inschrijven?

Dat kan door de gekozen cursus(sen) toe te voegen aan de winkelwagen en aan het eind het inschrijfformulier in te vullen. Leest u ook even de inschrijfvoorwaarden. Deze vindt u in het hoofdmenu onder het kopje algemeen.