Blokprinten op papier of/en textiel

De creatieve mogelijkheden van de eeuwenoude techniek van blokprinten zijn legio. Hiervoor wordt een zachte ondergrond gebruikt, zodat er een goede afdruk komt. Met de handgemaakte stempels uit India kunt u experimenteren met kleur en dessin en ontdekt u de kracht van de herhaling. Ook wordt er aandacht besteed aan het zelf maken van stempels.

Dinsdag 9 februari 2021
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00 plus € 5,00 materiaalkosten.
Mw. A.G. (Alie) de Boer-Waanders
Locatie: Scholengemeenschap Pantarijn (klik hier voor de adresgegevens)
A.G. (Alie) de Boer-Waanders
Van 1966 tot 1973 volgde zij een studie Tropische Cultuurtechniek aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. In 1980 kreeg Alie een half jaar les in patchwork en quilten (Maine USA) en in 1989 begon zij met het geven van patchworklessen. Vooral handwerktechnieken van verschillen-de culturen hebben haar belangstelling en ze tracht deze te vertalen in quilts. Bezoek ook haar website: http://www.aliedeboer.nl/