Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

CREATIEF

In deze categorie vindt u een verscheidenheid aan creatieve cursussen. U vindt hier een wisselend aanbod. Voor komend seizoen o.a.: workshops woninginrichting, tuinontwerp, verhalen schrijven, een avond loodpaneel op glas maken en een cursus zelf elektra aanleggen. Nieuw dit seizoen: een cursus Zelf duurzame kleding maken en een schildercursus, geïnspireerd op de stijl en  de technieken van de Italiaanse renaissance schilders.

 

Er zijn vele manieren om creatief bezig te zijn. De één vindt het leuk om regelmatig zijn/haar huis of tuin te veranderen, de ander houdt van schrijven of fotograferen. De Volksuniversiteit biedt u veel verschillende cursussen en workshops om creatief bezig te zijn.

Lees meer
Binnenkort: Mens en creatief
Ontwerp je eigen tuin 4 x op Do. 05-03-2020 19:30 - 22:00

De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar wat als u er niet zo handig mee bent, als u eigenlijk zou willen. De cursus Meer met mijn Mac en de cursus Wordpress voor beginners en gevorderden  leren u extra vaardigheden, zodat u meer met uw computer kunt.

Lees meer
Binnenkort: Computervaardigheden
Meer met mijn Mac! 3 x op Di. 04-02-2020 19:30 - 22:00

Onder deze rubriek komen een aantal lezingen samen met de volgende onderwerpen: Energietransitie: hoe houden we het hoofdkoel en de voeten warm, Testament: juridisch doolhof en fiscale uitdaging, mediawijs: het nepnieuws ontmaskerd en de opfriscursus verkeersregels.

Lees meer

Voeding en gezondheid staan met elkaar in verband. Maar wat is de rol van voeding bij het ontstaan van kanker en na de doagnose?

Lees meer
Binnenkort: VOEDING EN GEZONDHEID
Voeding en kanker: feiten en fab... 1 x op Wo. 18-03-2020 20:00 - 22:00

Inschrijven?

Dat kan door de gekozen cursus(sen) toe te voegen aan de winkelwagen en aan het eind het inschrijfformulier in te vullen. Leest u ook even de inschrijfvoorwaarden. Deze vindt u in het hoofdmenu onder het kopje algemeen.