Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature Penningmeester

Stichting Volksuniversiteit Wageningen heeft vanaf 1 juli 2022 een vacature voor de functie van penningmeester.

Functieomschrijving: De penningmeester voert het financieel beheer van de stichting. Hij/zij doet de boekhouding, stelt het financieel jaarverslag op, houdt het financieel archief bij en handelt de dagelijkse financiële zaken af. De penningmeester informeert het bestuur over de financiële stand van zaken en overige relevante financiële aangelegenheden. 
 

Profiel: Je hebt ervaring in het beheren van de financiën en het verzorgen van de boekhouding van een organisatie. Je vindt het prettig om je in te zetten voor het cursusprogramma van de Volksuniversiteit met cursussen op het gebied van Talen, Kunst en Cultuur, Praktisch en Creatief, Voeding en Gezondheid in Wageningen en omgeving. Je bent een teamspeler en bereid om op een prettige manier samen te werken met de bestuursleden en de professional van de Volksuniversiteit. 

 

Reactie: Ben jij degene die ► handig is met boekhouden m.b.v een gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma ► jaarlijks een financiële jaarrekening kan opstellen ► jaarlijks een begroting op kan stellen en deze bewaken ► accuraat is ► het prettig vindt om met de bestuursleden en een professional op financieel gebied inhoud te geven aan het cursusprogramma van de Volksuniversiteit ► 9 keer per jaar wil meedenken en beslissen in het Algemeen Bestuur.  

Of wil je meer informatie? Neem dan contact op en stuur een email naar de huidige penningmeester: penningmeester@volksuniversiteitwageningen.nl   Omdat de huidige penningmeester nog niet per direct vertrekt, bestaat er een inwerkperiode.

Tijdens de schoolvakanties liggen de cursussen en werkzaamheden stil.
De functie wordt op vrijwillige basis ingevuld.