Bestellijst

Geen bestellingen

Algemeen

Voorwoord

Met trots bieden wij u het programma aan van het cursusjaar 2020-2021. Het jaar waarin de Volksuniversiteit Wageningen 50 jaar bestaat! Dat gaan we natuurlijk vieren met een mooi gevarieerd cursusprogramma van meer dan 100 activiteiten. Negen daarvan hebben het etiket “jubileumactiviteit” gekregen en zijn te vinden in de rubriek 50-jarig jubileum.. 

Ons jubileum was ook aanleiding om dit jaar intensiever samen te werken met culturele partners zoals het Heerenstraattheater, Theater Junushoff en de bblthk.  Een aantal activiteiten vinden dan ook plaats op hun locatie. Ook de gemeente Wageningen is dit jaar gastheer van een bijzondere lezing.

Natuurlijk zijn wij, net als vele andere organisaties, gedwongen ons voortdurend aan te passen aan de bijzondere omstandigheden,  wat direct gevolgen heeft met betrekking tot veranderingen van maximale aantallen cursisten, kosten en locaties. De meest recente informatie daarover treft u altijd aan op onze website: www.volksuniversiteitwageningen.nl

De Volksuniversiteit Wageningen ontvangt geen structurele subsidie en is desondanks in staat om elk jaar een gevarieerd programma te presenteren met daarin Talen, Kunst, Muziek, Opera en Ballet,  Filosofie en Cultuur, Architectuur, Internet en PC en Creatieve cursussen. Ook organiseren wij elk jaar excursies waarvoor altijd veel belangstelling is. Een groep van ervaren en enthousiaste docenten staat voor u klaar!

Meldt u zich tijdig aan?

Vanwege de Corona-maatregelen is er al gauw meer belangstelling dan er plaatsen zijn! Het zou jammer zijn als u er niet bij kunt zijn omdat de activiteit vol is. Het kan ook zijn dat wij een interessante cursus net hebben geannuleerd terwijl u eigenlijk wel had willen deelnemen. Twee weken van te voren moeten we nl. beslissen of een cursus al dan niet door kan gaan. Het bestuur van Volksuniversiteit Wageningen wenst u een gezond en inspirerend cursusjaar toe!