Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

Algemeen

VOOR IEDER DIE NIEUWSGIERIG IS

VOOR IEDER DIE MEER WIL WETEN

VOOR BOEIENDE ONTDEKKINGEN

De Volksuniversiteit Wageningen biedt u een breed en interessant aanbod van cursussen, lezingen en excursies die uw nieuwsgierigheid prikkelen. Elk jaar worden nieuwe cursussen geïntroduceerd. Daarbij wordt ingespeeld op de veranderende samenleving, actuele ontwikkelingen maar ook op de interesses en ideeën van cursisten. De Volksuniversiteit is een informeel, open en eigentijds opleidingsinstituut waar iedereen zich thuis voelt.

De Volksuniversiteit Wageningen ontvangt geen subsidie en is desondanks in staat om elk jaar een gevarieerd programma te presenteren met daarin Talen, Kunst, Muziek, Opera en Ballet, Cultuur en Filosofie, Architectuur, Internet en PC en Creatieve cursussen. Ook organiseren we elk jaar interessante excursies waarvoor altijd veel belangstelling is. Een groep van ervaren en enthousiaste docenten staat voor u klaar!

Meldt u zich tijdig aan? Voor een aantal activiteiten is veel belangstelling! Het zou jammer zijn als u er niet bij kunt zijn omdat de activiteit vol is of dat wij een interessante cursus net hebben geannuleerd vanwege te weinig inschrijvingen, terwijl u eigenlijk wel had willen deelnemen. Twee weken van de voren moeten we beslissen of een cursus al dan niet door kan gaan.